Si të arrijmë tek ne

Si të arrijmë tek ne apartamente të Zana?

Largësia nga qendra e Pag-ut deri në fshatin Bosana dhe apartamente ZANA është 4 km. Ishulli i Pag është i lidhur me territorin tokësor dhe det.

Në anën jugore, Pag lidh urën e Pag me tokën kontinentale, kjo është arsyeja pse ky ishull mund të konsiderohet një gadishull. Nëse po vini në autostradën A1, mund të dilni në daljen e Posedarje dhe në vetëm 20 minuta me makinë do të arrini në Pag.

Pjesa veriore e ishullit është e lidhur me kontinentin përmes një linje të rregullt trageti midis porteve ofigljen dhe Prizna.

Nëse po udhëtoni në autostradën A1, mund të dilni në daljen e Žuta Lokva, të arrini në Senj në rrugën D8 dhe të drejtoheni në jug dhe për rreth 45 minuta do të arrini në Prizna. Udhëtimi me traget zgjat rreth 15 minuta dhe informacion mbi oraret dhe çmimet mund të gjenden në faqen e internetit jadrolinija.hr.

Via Novalja, ishulli është i lidhur përmes linjës katamaran me Rab dhe Rijeka, dhe linjat e autobusëve rregullisht lidhin Pagun me Zadarin, Splitin, Rijekën dhe Zagrebin.

Nëse mbërrini me aeroplan, më e afërta me ishullin është Aeroporti Ndërkombëtar Zadar, ndërsa varkëtarët mund të vijnë në marinë ACI në Šimuni.

Largësia nga qendra e Pag-ut deri në fshatin Bosana dhe apartamente ZANA është 4 km.