Të dashur miq! Të dashur miq! Mirësevini në faqen tonë.

Këtu mund të gjeni të gjitha informacionet në lidhje me apartamentet “ZANA”, të cilat janë kategorizuar me 3 yje dhe janë të vendosura në pjesën më të bukur të ishullit të Pag, në zonën e quajtur Bosana.

Bošana është një kompleks i ri apartamentesh, vetëm 4 km larg nga qendra e Pag dhe është zona e vetme me pyje në ishullin e quajtur Hanzino. Shtë gjithashtu një rrip i mbrojtur i lisave.

Në apartamentet tona do të gjeni gjithçka që ju nevojitet për një festë vërtet të mirë. Një numër i madh i miqve që kalojnë verën e tyre me ne për disa vjet janë reklama më e mirë për ne. Shihni fotot e brendshme në galerinë e imazheve.

Ejani dhe zbuloni pse mbahen mend verat në Pag!
Ejani në “APARTAMENTET ZANA”!
Familja Martinaj ju përshëndet ngrohtësisht

Nxjerrë nga galeria

Lidhje të dobishme